19. 07. 2017 - Natáčení

Příprava nového erfilmu

Ve středu po páté jsme se sešli k prvním záběrům připravovaného filmu. Jako režisér musím vyzdvihnout fantastický fakt, že se dostavili všichni oslovení herci bez výjimky. Rád bych jim také všem poděkoval za prvotřídní a obětavou práci na place a rád pochválím i iniciativního asistenta režie. Do všeho kecal, což bylo jeho povinností, a občas měl i dobré nápady, což už bylo nad plán. Protože se ale jednalo o nízkorozpočtový snímek, nikdo z pochválených z toho nebude nic mít. Naopak... rád bych tímto poděkoval sponzorům = všem přítomným.



Záběry se moc nepovedly, protože ve sklepě byla dost tma. Přesto se pokusíme je zpracovat. Zařadíme se tím po bok moderních tvůrců SF, kteří pracují více s tmou než se světlem. Musím ovšem přiznat, že na těch našich záběrech je vidět, že tam není nic vidět. Pro ilustraci přikládám pár digitálně vymazlených momentek z natáčení, které bohužel o třídu předčí samotné záběry...





No co... Pokud se podaří veledílo dokončit, budeme ho promítat jen pečlivě vybraným přátelům, které předem pečlivě prohledáme a sebereme jim všechny ostré, těžké a podezřelé předměty, které by případně mohli použít k hodnocení filmu.



P.S. Poslední foto (sš s chapadlem) - pro úplnost zajistil a dodal Standa.