11. 10. 2017 - PUP před exerconem

Přípravy U Papežů



Ve středu 11. 10. 2017 kolem šesté jsme se sešli U Papežů. Starknest nás dohnali už cestou a díky finiši byli na místě první.



Brzy nato přišli Standa a Vláďa. A později dorazili i Andrea s Jakubem. Na přípravné koordinační schůzce se nás tedy sešlo krásných osm kusů. Tím byl můj optimistický odhad pro rezervaci překročen o jeden kus, plán účasti byl tedy splněn na 112.5%.



Fakt, že dorazil i příslušník nejmladší generace a že se mu mezi námi líbilo, mne zahřál u srdce. Posiluje to naději, že Ertar, když už se jednou zrodil, hned tak nezhyne. Občas se můžeme tajně pomodlit ke svatému Václavu, aby nedal zahynouti nám ni budoucím, ale stejně si myslím, že jistější je to, co si uděláme sami...



Probrali jsme předběžně přihlášené účastníky exerconu 2017 a upřesnili plánovaný program. Borek pro nás sestavil DVD z exerconu 2015 a podělil nás kopiemi. Kromě toho objevil ještě pár rezervních výtisků SR a přinesl je Standovi pro dražbu nebo případné doplnění. Nechyběly ani Vláďovy obrázky jako připomínka barevných i černobílých filmů, v tomto případě "TOP SF", jak by řekl český znalec. Ale to hlavní zaznělo jakoby mimochodem - Starknest opět podpoří exercon zajištěním tradičního komfortního zázemí akce.



Posilnili jsme se dobrou večeří a probrali, co nás napadlo. Rozcházeli jsme se s pocitem, že exercon je v dohledu a děláme pro něj, co se dá. Doufám, že magické datum 4.11. nám v magickou hodinu 11:04 ukáže, že náš optimismus byl oprávněný.



(foto Starknest a sš)