14. 03. 2018 - PI PUP

Porada ke dni Ludolfova čísla



Schůzka byla svolána jako obvykle na 18. hodinu, ale Standa měl později ještě další kolektivní program a přišel už v půl šesté. Olga a já jsme dorazili doslova o jednu minutu dříve, abychom si ho užili, než začne společenská špička.



Přesně na šestou přišli Dana a Borek a pak dokonce dorazily i tři generace najednou v osobě Vládi, Andrey a Ondry. Porada se tedy mohla pochlubit letos rekordní účastí osmi kusů!





Samozřejmě nešlo jen o konzumaci a doplňování kalorií a sil. Standa přinesl speciál SR věnovaný zombiím a podělil nás. Vláďa podpořil SR dalším originálním obrázkem a Starknest mu věnoval doživotní zásobu tuh do versatilek. Standa dostal pro SR krabici sponek do své nové sešívačky. Byly to takové malé ertarské vánoce. Chvíli jsme věnovali i těšení na Kvida, ale dech nám vyrazil Ondra. Z poměrně malé krabičky vytáhl hlavní bod programu. Byly to spousty figurek filmových hrdinů. Nejvýrazněji byly samozřejmě zastoupeny postavy comicsových trháků, ale svou výraznou skupinu vytvořili i představitelé Hvězdných válek.



Když se Standa zvedl, aby mohl pokračovat v angažovaných aktivitách jinde, přiznala se Olga, že jí není dvakrát dobře a že se rozhodla také nás opustit. Protože jsem nechtěl jít pozdě večer domů sám, omluvil jsem se také.



Od Borka jsem se později dověděl, že náš odchod akci výrazně nenarušil a že vytrvavší účastníci ještě oslavili den pí - 03,14. A to bylo dobré.



(foto Starknest a sš))