27. 05. 2018 - Hvězdné války v Metropoli

Výstava ke Star Wars v obchodním centru Zličín



Před několika dny v této galaxii byla uspořádána výstava na téma filmů série Star Wars v obchodním centru Metropole Zličín. Spolu s Borkem jsme tuto akci navštívíli v režimu DCSS PP.





Exponáty jsme viděli ve dvou různých termínech. Díky tomu jsme mohli obdivovat imperiální vojáky v různých pózách a vidět také víc princezen Leií než při jedné příležitosti.














Velká část modelů byla samozřejmě kromě hlavních postav věnována i robotům a zbraním včetně světelných mečů, stíhaček, kráčejících tanků a jiných dopravních prostředků. Byl tu i model celé povstalecké ledové pevnosti.





Mohli jsme se vyfotit s vycpanou i živou princeznou Leiou nebo i na palubě imperiálního křižníku. Pro děti byly připraveny bedny s díly stavebnicí Lego a jedna z princezen se dokonce věnovala výuce mladých rytířů Jedi.





Pěkná výstavka u příležitosti uvedení dalšího sílu Star Wars do kin byla zdarma a byly tam k vidění fakt pěkné modely všech velikostí. K fandům, kteří je dokázali vytvořit, cítím respekt, sám bych tu trpělivost neměl.
Teprve v autě na zpáteční cestě jsem si uvědomil, že jsem se zapomněl vrátit k bednám se stavebnicemi a trochu si pohrát...



(Foto Starknest a sš)