28. 11. 2018 - Poslední PUP 2018

Listopadová porada s fotohádankou



Bylo nás šest. Sešli jsme se opět ve středu v 18:00 v naší oblíbené hospůdce S Borkem jsme dorazili jako první, protože nás přivezl svým bourákem, abychom zbaběle necouvli na poslední chvíli. Tentokrát jsme měli zarezervovaný stůl dole v restauraci v příjemném intimním přítmí. V těsném závěsu dorazili Vláďa a Standa. O něco později se přidal Libor. Přijel s dcerou Bárou, ale ta zůstala sedět v autě. Škoda... určitě bychom ji rádi mezi námi přivítali.






Celkem dobře jsme pojedli a pak jsme probrali i nejdůležitější témata, která momentálně hýbala naším světem. Především to byla Borkova plánovaná sobotní cesta k proti-nožcům (viz obr.).

Vláďa přinesl novou obálku pro SR a k tomu patřila i šaráda s deskami na obrazy, kterou jsem nepochopil. Přiznejme si ale, že jsem se o to nesnažil. Po večeři jsme pak náhodou přišli na nápad, že už sem chodíme dlouho a že bychom měli zase začít zkoumat i jiné možnosti. V novém roce asi zkusíme "kolečko" po blízkých hospůdkách a zjistíme aktuální stav, abychom odpovědně určili optimální variantu.






Restaurace byla, jak už jsem se zmínil, zahalena příjemným přítmím. Toto přítmí, jak slovo napovídá, mělo blíž ke tmě než ke světlu. Borkův fotoaparát si s tím poradil. Jak účastníky viděla moje kamera, ukazují přiložené obrázky. Poznáte někoho?






A pro představu ještě ukážu, co se z mých snímků dá vykřestat pomocí kreslicího programu. Zas nic moc, že?






Bylo to hezké posezení a těším se na další. A mimochodem,.. Báro,.. co třeba příště?



(Foto Starknest a sš)