22. 01. 2020 - Osma částečně na suchu

Leden U Břízy





První porada roku 2020 se konala ve středu 22.01.2020 U Břízy. Olga nemohla přijít, ale i tak jsem přijel autem, protože jsem jí chtěl dát šanci až do poslední chvíle, aby se rozhodla lépe. Nepomohlo to, ale už bylo pozdě něco měnit. Borek se rozhodl ulehčit mi prohibiční krizi a připravil mi překvapení - petku s točenou plzní s sebou na doma. Bylo to moc hezké gesto a plně jsem ho ocenil hned po návratu domů.





Kromě hostitelů Dany a Borka obětavě přijeli až jiných krajů Libor s Bárou a z Prahy přišli i Vláďa a Standa. Se mnou nás tedy bylo sedm a Lucka hlídala Lindu a chystala se přijít, jen co ji Dana vystřídá.





Standa na nás vybalil nové číslo SR, první v roce 2020. Bylo věnováno cizokrajnému seriálu Ministerstvo času. A podle toho, co jsem si už stačil v tomto speciálu přečíst, to bude (až se k nám dostane) opravdu zajímavá věc.







Standa, Libor i Bára museli bohužel odejít o něco dříve než obvykle. Hlavním kazem večera ale pak bylo nedorozumění mezi Borkem a Vláďou. To způsobilo, že jsem tam po vystřídání s Danou uvítal Lucku s Borkem už jen já. Nevím už přesně, co jsme probírali, ale domů jsem si kromě petky s plzní odnášel taky dojem ze setkání s tou malou holčičkou, ze které vyrostla krásná a inteligentní žena. Myslím, že bude dobře reprezentovat Česko na Novém Zélandě a Nový Zéland u nás.

sš (foto Starknest a sš)