16. 08. 2021 - PR pro SR

Patří SR mezi fanziny?



V novoročním přání jsem avizoval, že po krátké zkušební době je nyní v ostrém provozu kompletní sada digitalizovaných Světelných roků. Zdeněk si však v létě všiml, že na serveru http://fanziny.4fan.cz/ SR nejsou v seznamu digitalizovaných, dokonce to vypadalo, jako by vyšlo jen pár čísel. Upozornil nás a my bleskurychle zareagovali mailem ze 16.8.2021. Horké hlavy se už začátkem září začaly pídit po reakci, která zastíní všechny ostatní fanziny. Zdeněk dokonce připomněl SR v Interkomu!(obr.vlevo))
Jako realista jsem se rozhodl vyčkat, až se pán serveru (p. Karel Dvořák) vzpamatuje z horkého léta a skutečně - 17. září jsme dostali reakci a navíc nám pan kolega našel v našich stránkách 4 chybičky, které jsme stejně bleskurychle 18. září opravili (viz výpis vpravo).



Teď v listopadu už jsou SR bezpečně v seznamu digitalizovaných fanzinů na zmíněném prestižním serveru a nenápadný přímý odkaz funguje.



Pro další léta už zbývá jen jeden úkol - protlačit informaci, že už vyšlo 587 čísel a tím naznačit, že SR rozhodně nespí doma za pecí. Jinak to asi nepůjde. Je totiž jasné, že server nemůže uvést všechna digitalizovaná čísla SR prostě proto, že by nezbylo místo na ostatní fanziny!

sš (obrázky sš a fanziny.4fan)